Het behandelen van fijne lijntjes rondom de ogen

bent niet de enige. De huid onder de ogen vrij dun en dit gecombineerd met veelvuldige expressie in ons ooggebied. Expressies zoals lachen, huilen het knijpen van de ogen tegen (zon) licht veroorzaakt fijne lijntjes. Deze lijntjes zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering.

Wat kun je doen aan fijne lijntjes rondom de ogen

Kraaienpootjes, de expressie rimpeltjes aan de zijkant van de ogen, kunnen we mooi behandelen met botuline toxine. De werking van de spiertjes wordt tijdelijk verminderd waardoor de rimpelvorming stopt en de huid naast de ogen weer mooi glad en strak wordt.

Helaas kunnen we botuline toxine niet toepassen voor de rimpeltjes onder de ogen. Waarom? Omdat de spiertjes onder de ogen een belangrijke functie hebben in het afvoeren van overtollig vocht. Wanneer we de werking van deze spiertjes verminderen kun je (meer) last krijgen van puffy ogen (vochtzwellingen).

DSC_8527-1-scaled-e1628864527219

Vivace Fractional Microneedling RF

De beste behandeling om fijne lijntjes onder de ogen te behandelen is de Vivace Fractional Microneedling RF behandeling. Deze behandeling boost collageen aanmaak en maakt de dunne huid onder de ogen sterker. Fijne lijntjes vervagen, verslapte huid trekt weer beter samen en de behandeling helpt preventief om verdere lijnvorming te minimaliseren! Vivace is ook perfect voor de kraaienpootjes voor wie injectable behandelingen nog even wil uitstellen.

Microneedling is al jaren een favoriete behandeling voor het gebied rondom de ogen maar het bijzondere aan de Vivace is dat de behandeling microneedling combineert met radiofrequentie en deze combinatie maakt de behandeling extra krachtig. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in het lichaam te boosten waardoor je:

  • Langer van het resultaat geniet.
  • Preventief werkt om lijnvorming verder te voorkomen.
  • Huid steviger en sterker wordt.
  • Hydratatie level omhoog gaat en de droogte onder de ogen verdwijnt.

Toepassingen Vivace:

Vivace kan toegepast worden op het gehele gezicht en tevens delen van lichaam:

+ Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
+ Verstrakken van verslapte huid
+ Verminderen van Acne en Acne littekens
+ Verbeteren van de huidskleur en de huidtextuur

Het Vivace apparaat:

Het award winnende Vivace® Microneedle RF-apparaat is de nieuwste generatie radiofrequente microneedling en is door de FDA goedgekeurd voor uw veiligheid. Deze minimaal invasieve behandeling stimuleert de natuurlijke productie van collageen en is effectief gebleken bij het verminderen van rimpels in het gezicht, fijne lijntjes en het strakker en strakker maken van het gezicht en de hals.

Als je op zoek bent naar optimale resultaten, zoek dan niet verder. Welkom bij The Vivace Experience®. Kalea Clinic is één van de weinige klinieken in Nederland die de Vivace momenteel aanbiedt. Wist je dat het tevens de favoriete behandeling van Jennifer Anniston is?

Downtime behandeling

De downtime van een Vivace behandeling ligt ongeveer tussen de 6 en 24 uur. Doordat de Vivace in de diepere huidlagen werkt is de downtime relatief kort en kun je snel verder met jouw dagelijkse bezigheden! In enkele gevallen duurt dit enkele dagen. Dit is afhankelijk van jouw huidconditie en het huidtype.

Hoeveelheid behandelingen

Wanneer je de behandeling voor de eerste keer ondergaat raden wij 3 behandelingen aan met een interval van 4 weken. Tijdens een consult kan de huidtherapeute een exacte inschatting geven. Vervolgens adviseren we om de om de behandeling 2 keer per jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Prijs behandeling

De prijs voor het behandelen van het ooggebied is € 350. De prijs voor gezicht totaal is € 450. Na de start kuur van 3 behandelingen krijg je € 100 euro korting op de prijs voor gezicht totaal bij de herhaalbehandelingen.

Klaar om te werken aan een frisse oogopslag? Je bent van harte welkom voor een gratis consultatie met onze huidtherapeute. Tijdens het consult wordt de huid uitvoerig bekeken en maken we een 3D Vectra scan om zo de huidlagen beter in beeld te brengen. Aan de hand van deze informatie kunnen we een passend en doeltreffend behandelplan opstellen.

 

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.