Kalea gaat verhuizen

Kalea Clinic, de nummer 1 boutique kliniek in Amsterdam voor esthetische behandelingen, verhuist per 1 juli naar een prachtige nieuwe locatie aan de Prins Hendriklaan 28! Het welbekende Kalea concept, opgericht door vooraanstaand cosmetisch artsen Drs. Daria Voropai en Drs. Annebeth Kroeskop, is gelanceerd in het voorjaar van 2021. Door de snelle groei en hoge ambitie is het nu tijd om het Kalea concept verder te gaan uitbreiden. 

In de nieuwe kliniek aan de Prins Hendriklaan 28 kunnen cliënten terecht voor een breed scala aan award winnende huidverbeterende behandelingen, body behandelingen en injectable behandelingen. Er staan een aantal gloednieuwe behandelingen op de planning evenals persoonlijke services op het gebied van healthy living.

In de luxe boutique kliniek, onder leiding van cosmetisch artsen Drs. Daria Voropai, die de afgelopen jaren in Londen internationaal furore maakte, en Drs. Annebeth Kroeskop – opgeleid en jarenlang werkzaam geweest in New York, draait het om meer dan alleen botuline toxine en fillers. Beide artsen hebben jarenlange ervaring en binnen het Kalea concept brengen ze de beste artsen, huidtherapeuten en lifestyle professionals samen om een geïntegreerde totaalaanpak op het gebied van anti-aging aan te bieden. 

 

Kalea verhuist!

Een persoonlijk behandelplan en huidverbetering evenals een focus op inner health vormen de sleutel voor een natuurlijk, fris en energiek uiterlijk. Voor de mooiste versie van jezelf is Kalea het “go to” adres. Vanuit de overtuiging dat cosmetische wetenschap meer is dan fillers en botuline toxine, onderscheiden beide artsen zich door hun toewijding aan onderzoek naar huidverbeterende technieken en de persoonlijke aanpak. Door in de kliniek exclusieve award winning behandeltechnieken aan te bieden gecombineerd met de beste producten, ontstaat voor iedere cliënt een persoonlijk en hoogst efficiënt totaalpakket dat het huidverouderingsproces vertraagt. 

Over de kliniek

De nieuwe kliniek is gelegen aan de Prins Hendriklaan 28, naast het Vondelpark. Het interieur is verzorgd door JPS Architecten. Er is een discrete achteringang en er is voldoende parkeergelegenheid.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.