Winter is here! Tijd om je skincare routine aan te passen.

Het wordt kouder en kouder. Je huid voelt droger aan en geeft misschien een trekkerig gevoel. Met de winter in aantocht is het belangrijk om je skincare routine winterproof te maken. In de zomer is onze hoornlaag dikker dan in de winter. Dit komt omdat onze huid zich in de zomer moet beschermen tegen de zon. Wanneer de hoornlaag dunner is in de winter is het belangrijk om voor extra zachte producten te zorgen en pas op met exfoliëren. Tot slot, ook in de winter, vergeet nooit je SPF.

Stap 1 Reinig je huid met liefde

Skinbetter Oxygen Infusion Wash € 50,00

Kies in de winterperiode voor een hydraterende en zachte reiniger die de huid schoonmaakt maar meteen ook voedt. De Skinbetter Oxygen Infusion Wash is absoluut de beste vriend van je winterhuid.

 • Geeft de huid een versterkende zuurstof boost voor onmiddellijke verheldering.
 • Bevat langzaam vrijkomende alfahydroxyzuren die de huid onmiddellijk zuiveren en verfrissen.
 • Verwijdert make-up en olieophoping en exfolieert de huid heel zacht.

Stap 2: pak de roodheden in de huid effectief aan met een hoogstaand serum.

Skinbetter Alto Defense Serum™ 30 ml

In de winter werken we aan roodheid en pigmentatie. Alto Defense is het correcte serum die een dagelijkse bescherming tegen antioxidanten geeft en roodheden en een ongelijkmatige teint aanpakt.

 • Combineert vitamine C en E + 17 extra antioxidanten die zijn ontworpen om een nieuw niveau van uitgebreide en dynamische verdediging tegen vrije radicalen te bieden.
 • Het Alto Defense serum verbetert de vitaliteit van de huid. Daarnaast werkt het serum huid verhelderend.
 • Het serum vermindert aanzienlijk de zichtbaarheid van roodheid van de huid.

Stap 3: pak zonneschade van de zomer aan met een serum dat op pigmentatie werkt.

Even Tone Correcting Serum™ 50 ml € 170,00

Het Even Tone Correcting Serum verbetert zonneschade, hyperpigmentatie en verkleuring. Hello flawless skin. Dit serum is een absolute must in de herfst en winter om zonneschade van de zomerperiode effectief aan te pakken.

 • Het Even Tone Correcting Serum verheldert en egaliseert de huid.
 • Het serum helpt om de zichtbaarheid van pigmentatie en vergeling te verminderen.
 • Het serum is voorzien van een gepatenteerde b.r.y.t. Technology van Skinbetter – dit is een baanbrekende formule zonder retinol die zorgt voor een zichtbaar dramatische vermindering van hyperpigmentatie.

Stap 4: geef je ogen extra liefde tijdens de koude wintermaanden met voedende en hydraterende ingredienten.

InterFuse® Treatment Cream EYE 15 ml € 120,00

Deze krachtige en award winnende eye cream geeft de fijne huid rondom de ogen een ware boost. Kraaienpootjes en rimpeltjes zullen minder zichtbaar worden en de Interfuse Treatment Eye pakt ook wallen en donkere kringen aan.

De creme bevat een gerichte peptide die ontworpen is om het uiterlijk van kraaienpootjes vrijwel onmiddellijk glad te strijken. Interfuse Eye helpt om de zichtbaarheid van wallen te verminderen door een combinatie van cafeïne en zeer gespecialiseerd gistderivaat.

De crème helpt direct om de droge huid rondom de ogen herstellen door vocht beter vast te houden.
Tot slot helpt Interfuse om te huid te verhelderen.

Stap 5: geef de huid optimale hydratatie.

Hydration Boosting Cream 50 ml € 100,00

Dual-action moisturizer die onmiddellijke en langdurige hydratatie levert.

Waarom je er dol op zult zijn: Goed voor alle huidtypes. Kan aan elk huidverzorgingsregime worden toegevoegd voor lichte hydratatie.

 • Optimale hydratie met een fluweelzachte finish.
 • Werkt uitstekend in combinatie met behandelingsproducten zoals retinoïden en exfoliators.
 • Samengesteld vanuit een unieke combinatie ceramiden en botanische lipiden om de huid optimaal te hydrateren en toch een luchtige finish te geven.

Een goede moisturiser zorgt ervoor dat de barrière functie van de huid goed functioneert en een moisturiser helpt de huid om vocht vast te houden zodat de huid minder snel uitdroogt. Tot slot helpt een goede moisturiser om de huid gladder en stralender te maken. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder zichtbaar doordat de huid voller en plump aandoet. De moisturiser van Skinbetter zit daarnaast boordevol antioxidanten voor een anti-aging werking.

How to layer your skincare

Dit plaatje geeft aan hoe je de verschillende producten in de juiste volgorde aanbrengt. We beginnen met het reinigen van de huid, gevolgd door het aanbrengen van de actieve serums om roodheid en pigmentatie te verbeteren. Vervolgens beschermen we de oogcreme aan en tot slot de moisturiser om de barriere functie zo sterk mogelijk te maken.

LAST BUT NOT LEAST; na deze stappen breng je nog een SPF50 aan in je ochtend routine. Get glowing this winter!

Alle Skinbetter producten zijn bij ons in de kliniek verkrijgbaar.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.