Vandaag deelt Cosmetisch arts en mede oprichtster Drs. Daria Voropai de trends in Aesthetics 2021.

De brandende vraag van cliënten is vaak ¨Wat zijn de laatste trends in de beauty wereld qua behandelingen op dit moment¨. Vandaag geeft Drs.V. haaf visie op de huidige trends.

¨De trend op dit moment is een meer natuurlijke look! De laatste jaren heb ik veel cliënten gezien die het niet erg vonden als een behandeling enigszins zichtbaar was. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kardashian look, volle lippen, hoge jukbenen en een prominente kin.

Op dit moment zien we een terug gang in de vraag naar deze look. Een natuurlijke look is op dit moment de meest gevraagde behandeling. Dit betekent dat we nu ook vraag zien in het (deels) verwijderen van bijvoorbeeld lip fillers. Als we kijken naar lip behandelingen is de vraag nu meer gericht op contouring en shaping dan echt op het opvullen van de lip zelf.

 

"DR.V. gives back what time took away"

Wat we eigenlijk kunnen zeggen is dat de ´catwalk´ look terug is. Clean, natuurlijk maar wel met sterke kenmerken in het gezicht. Met sterke kenmerken bedoel ik een strakke kaaklijn, een lift van de wenkbrauwen voor een frisse krachtige blik en behandelingen zoals met botox om er uitgerust uit te zien. Op fris en krachtig gezicht is de vraag met een gezichtsprofiel wat volledig in balans is.

Een andere belangrijke trend die we zien is de vraag naar huidverbetering. Cliënten willen het liefste zonder of met zo min mogelijk make-up de deur uit en er toch stralend en fris uitzien. Lagen foundation zijn uit en een natuurlijke egale huid is in. We zien dit terug in een verhoogde vraag naar de Vivace Microneedling RF behandeling en de IPL Photo Facial. Beide behandelingen pakken roodheid aan, pigmentatie en de collageen aanmaak in het lichaam wordt geboost waardoor de huid voller en strakker wordt. Daarnaast is er veel vraag naar skinboosters om de huid van binnenuit de hydrateren zodat de huid van een prachtig natuurlijke glow wordt voorzien.

Maak nu een afspraak bij Drs.V.

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.