Behandeling met de Alma Harmony XL

Harmony XL is een robuust, modulair, medisch-esthetisch behandelingsplatform dat behandelaars de beschikking geeft over de beste lichtgebaseerde technologieën voor huidverbetering.

Behandeling met de Alma Harmony XL

Harmony XL is een robuust, modulair, medisch-esthetisch behandelingsplatform dat behandelaars de beschikking geeft over de beste lichtgebaseerde technologieën voor huidverbetering.

Harmony XL biedt de flexibiliteit om de grootste verscheidenheid aan indicaties te kunnen behandelen met meerdere, onderscheidende esthetische oplossingen. Een breed scala aan FDA goedgekeurde medisch-esthetische indicaties kunnen worden behandeld, zoals hermodellering van de huid, huidverjonging, vaatafwijkingen, pigmentvlekken en ontharing. Bij Kalea Clinic werken wij altijd met de beste apparatuur. Kwaliteit en veiligheid is altijd nummer 1 in onze behandelwijze.

header

Ready to bloom?

Een energiek en uitgerust uiterlijk start bij een mooie en frisse huid. IPL helpt om de huid prachtig te egaliseren, collageen aanmaak te boosten en de huid te verstevigen.

Onze aanpak

De kenmerken van een jonge huid zijn dat deze straalt en gaaf en glad van structuur is. Maar na verloop van tijd kunnen de effecten van veroudering en blootstelling aan de zon hun sporen nalaten in de vorm van huidonvolkomenheden zoals rimpels, fijne lijntjes, ongelijkmatige teint en slappe huid.

Alma’s aanbod van behandelingen voor hermodellering van de huid revitaliseren de huid en geven de huid een gladder, jonger en gezonder aanzien. De IPL Photo Facial is de perfecte ‘lunch time treatment’ om de huid een boost te geven. De behandeling is nagenoeg pijnloos en vereist geen hersteltijd.

Ons team volgt tevens regelmatig trainingen bij Alma om de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Jouw prachtige huis is altijd onze missie.

"De IPL techniek van Alma is fantastisch. Mijn clienten zijn zo blij met de resultaten en wanneer de client blij is ben ik blij als behandelaar. Alma is ontzettend veilig en geschikt voor alle huidtypen."

Kalea Shop is live!

Shop jouw favoriete beautyproducten nu online of laat je adviseren door onze experts via een vrijblijvend video consult.